Duo De Schepper-Sanczuk

Gitarist Florian De Schepper en violiste Anouk Sanczuk, samen muzikanten van de groep Broes, kozen voor een intieme setting met hun geliefde snaarinstrumenten en doorkruisen zo het ganse folkgamma. Zweeds polska's, Ierse reels, Braziliaans samba's zijn maar enkele voorbeelden van invloeden die de composities van deze jonge, maar reeds ervaren muzikanten behelzen. Hun liefde voor folk staat voorop, maar de honger om te improviseren wordt zeker ook gestild.

De muzikale ervaringen die Florian en Anouk met Broes samen in China en Wit-Rusland maakten, zorgen voor een emotionele en energieke muzikale band die hun samenspel zienbaar versterk heeft. Virtuozen op snaren, soms integer, dan weer uitbundig, dat is wat je krijgt bij een concert van duo De Schepper - Sanczuk.

Anouk Sanczuk: viool
Florian De Schepper: akoestische gitaar

Referenties: Zilleghem folkfestival - Boombalfestival - Celtic art gallery Ham - Balfolk Zwolle (Nl) - De Toonzaal Den Bosch (Nl) - Moira Utrecht (Nl) - Café de Loge - Muzikantenhuis Gent - cc de markthallen Herk-de-stad - Triëste (It) - Padova folk (It)